.

Fotografiranje hotela

Profesionalna fotografija hotela jedna je od najvažnijih stavki marketinga u kvalitetnom predstavljanju hotela. Kako bi vaš brend bio predstavljen na pravi način i kako bi vaša priča bila prenijeta u cijelosti, potreban je detaljan plan i priprema koje ćemo rado osmisliti u suradnji s vašim marketinškim timom. Ukratko, hotelska fotografija podrazumijeva fotografiranje interijera hotela, fotografiranje eksterijera hotela, fotografiranje hrane, lifestyle fotografiju i fotografiranje važnih detalja koji će gostima ostati u sjećanju i nakon odlaska iz hotela.

Važnost profesionalne fotografije

Fotografija je postala od iznimne važnosti u digitalnom svijetu. Web stranica bez profesionalnih fotografija ne donosi uspjeh.

Brend kroz fotografiju

Predstavite svoj brend, vašu notu osobnosti najnovijim trendovima hotelske fotografije.

Digitalni identitet

Vaš digitalni identitet dižemo na svjetsku razinu. Usklađujemo fotografije za sve društvene mreže.

Fotografiranje interijera hotela

Fotografije interijera hotela možemo podijeliti u nekoliko različitih kategorija. Sobe je potrebno fotografirati tako da izgledaju privlačno, s tim da se naglasak treba staviti na realan prikaz prostora i boja. Također, stvari koje se u sobama fotografiraju trebale bi biti one koje će gosta i inače dočekati u sobi. U suprotnom, očekivanja gosta bi mogla biti neispunjena, što često rezultira negativnim recenzijama i osvrtima. Ostali bitni sadržaji za fotografiranje interijera hotela su recepcija, hol, bazen itd. Svaka kategorija traži posebnu pripremu, ideju i dogovor. Detaljne upute i savjete dajemo na sastanku jer svaki hotel ima svoju priču. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Fotografiranje eksterijera hotela

Fotografije eksterijera hotela jednako su bitne kao i fotografije interijera. Možemo ih podijeliti na noćne fotografije hotela, dnevne fotografije hotela i fotografije dronom. Kod fotografiranja dronom vrlo je bitno da osoba koja upravlja dronom ima sve potrebne licence i odobrenja za upravljanje dronom, kao i za objavu fotografija. O važnosti fotografije u hotelskoj industriji pročitajte i na našem blogu pod temom "Profesionalno fotografiranje hotela – podignite poslovanje na višu razinu"!

K V I Z

Niste sigurni da li je fotografija vašeg hotela dovoljno kvalitetna?
Fotografiranje hotela danas je postalo neophodno ako želite privući što više gostiju.
Želite li procjenu kvalitete (analizu) fotografije vašeg hotela - ISPUNITE KVIZ!

Klikni, ispuni, saznaj...

Cjenik fotografiranja hotela

Svaki hotel ima svoju priču, viziju i cilj. Fotografiranje hotela vrlo je kompleksan projekt i zahtijeva prethodno detaljne dogovore. Cijenu možemo formirati tek nakon saznanja o zahtjevima kupca i kompleksnosti fotografiranja. U slučaju da sastanak nije moguće odraditi uživo (zbog udaljenosti ili nekog drugog razloga), dostupni smo preko videopoziva (Skype ili Hangouts).

DOGOVORI SASTANAK...

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.


  • Molimo označite fotoaparat
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.