Profesionalno fotografiranje brodova

Kada je riječ o fotografiranju brodova, jahti i jedrilica, iznimno je važno obratiti pažnju na detalje koji će dočarati trud uložen u sam dizajn plovila, kao i osjećaj boravka na istome. Profesionalna će fotografija uhvatiti ne samo osnovne karakteristike plovila i zanimljive detalje, već i osjećaj slobode, odvažnosti i ljepote povezan s iskustvom plovidbe. Također, pridonijet će lakšem povezivanju potencijalnih kupaca s vrijednostima koje predstavlja brend plovila, zbog čega će i odluka o kupnji biti lakše i brže donesena. Promocija plovila jednostavno zahtijeva fotografije vrhunske kvalitete, sve ispod toga sasvim sigurno će pridonijeti nepoželjnim poslovnim rezultatima.

Što drugi kažu o nama

Jako smo zadovoljni suradnjom i isporučenim fotografijama.

Dino Babić

SAVJETI ZA FOTOGRAFIRANJE BRODOVA, JAHTI, JEDRILICA...

Plovilo prije fotografiranja treba biti očišćeno i uređeno, kako izvana, tako i iznutra. Dakle, treba biti u onom stanju u kojem će ga preuzeti gosti. Idealno bi bilo, osim fotografija sa samog plovila i fotografija s kopna, napraviti i fotografije iz zraka dronom.

Naime, prizori fotografirani iz zraka posjeduju poseban oblik spektakularnosti koji će u ovom slučaju na pravi način podcrtati one osjećaje kojima teže svi zaljubljenici u plovidbu - osjećaje nesputanosti, snage i zadovoljstva.

“ Najbitniji dio fotoaparata je ona komponenta koja se nalazi nekoliko centimetara iza njega.”

Ansel Adams

Trebate fotografirati brod?

Nazovite, pišite, zatražite ponudu...

KONTAKTIRAJTE NAS...